Els torronaires d'Agramunt compensen les seves vendes amb la distribució en línia

22/12/2020

Enguany les restriccions de mobilitat contra la Covid-19 han perjudicat les vendes a les botigues del poble, però els torronaires afirmen que el total de vendes serà similar al d'anys anteriors

Els torronaires d'Agramunt viuen una campanya de Nadal marcada per les restriccions de mobilitat, una situació que ha provocat un descens en les vendes de les botigues que tenen al municipi. No obstant això, aquesta baixada s'ha vist compensada amb les vendes en línia i amb la dels establiments i les línies de distribució que tenen fora d’Agramunt. És per això que els mestres han valorat "positivament" la campanya nadalenca.

Pel que fa a Torrons Vicens, enguany ha presentat vuit novetats, cinc són creacions que combinen "tradició i innovació", mentre n'hi ha tres que presenta el xef Albert Adrià. Els que pertanyen a Àngel Velasco són el torró de festuc, el de fruita de massapà, el de massapà músic, el de formatge codony i nous, el de Baileys i el de galeta. Els d'Adrià són el torró Baklava, el de taronja i el Sacher.

Per altra part, a Torrons Fèlix han vist l'oportunitat de reinventar-se amb la creació de nous productes com una bola sorpresa de xocolata per felicitar els aniversaris. A més, la firma presenta el torró tou d'Agramunt, una novetat dins la seva línia de torrons d'autor.

A Torrons Roig han consolidat per aquest 2020 el seu torró cremós de carquinyoli, el de nata amb maduixes i el de mousse de llimona. A més, el propietari de Torrons Roig, Lluis Roig, destaca que els més venuts són el torró tradicional, el torró tou i dur i el de gema cremada, les especialitats de la marca.

La firma Virginias ha optat per retre homenatge a Reus, la seva ciutat natal, amb un torró de Vermut i Patates Xips. Aquest nou gust ha estat desenvolupat a partir d'un antic gust de la firma que els mestres torroners de Virginias han reformulat i reinventat per tal d'oferir "nous reptes als paladars torroners més exigents".

Tots els torronaires coincideixen en el fet que les vendes d'aquest any seran similars a les d'exercicis anteriors.

Noèlia Burgos