Els torronaries es preparen per a la Fira del Torró i la Xocolata a la Pedra d'Agramunt

11/10/2019

Aquesta cita ineludible presentarà demà un ventall molt ampli de novetats, entre les que destaquen les col·laboracions amb Jordi Cruz i Marc Ribas

Agramunt es convertirà demà en la vila més dolça amb la 31a Fira del Torró i la Xocolata a la Pedra, que enguany incorpora a un nou torronaire.

Virginias desvetllarà, per primera vegada, la seva nova gamma de torrons, que inclou la premiada línia 'Fusión' amb el Torró de Xocolata Ruby i la col·laboració amb Jordi Cruz, un dels xefs que estarà present demà a la fira i compartirà cartell de programació amb Marc Ribas, el cuiner que ha elaborat un torró picant per la marca Torrons Vicens i que també assistirà a la cita. Vicens presentarà demà 9 propostes inèdites entre les quals destacaran el Torró de Cervesa d'Albert Adrià o el Praliné de Torró d'Agramunt amb Xocolata a la Pedra.

Tampoc faltaran les novetats dels artesans tradicionals Fèlix, Roig, Àngel&Lluch i l'Agramuntina, en el marc d'una fira que un any més comptarà amb maridatges i tastos, i que oferirà una àmplia experiència gastronòmica.
Noèlia Burgos