Els youtubers, protagonistes de la 5a Lan Party de Tàrrega de l’11 al 13 d’agost

07/08/2017

La nova edició de la Targalan bat record de participació amb més de 200 inscrits

Els youtubers seran els protagonistes de la 5a Targalan, una cita que tindrà lloc del divendres 11 al diumenge 13 d’agost al Pavelló Municipal de Tàrrega, i on es podran veure les últimes novetats en videojocs i informàtica.

La Lan Party de la capital de l’Urgell comptarà enguany amb la presència de David Amorín, responsable del canal La Taberna de Dam, el qual compta amb prop de 40.000 subscriptors i vídeos que superen les 80.000 reproduccions. El youtuber oferirà una conferència gratuïta i oberta a tothom on explicarà la seva experiència en el món de Youtube i els seus nous projectes.

Entre les principals novetats d’aquest any també s’hi troba el torneig IE Sports Rocket League, i diverses activitats paral·leles a l’ordinador.

Enguany, s’ha ampliat l’aforament fins als 220 participants. A més, es repartiran prop de 4.000 euros amb diversos premis de competicions com la del popular League of Legends, el clàssic Counter Strike, el referent HearthStone, o la novetat d’enguany, l’Overwatch, un joc competitiu de Blizzard.  A més es repetiran els campionats de PS4 amb l’Street Fighter 5 i el FIFA 2017.  

Organitzada per l’Associació Agrat de Tàrrega, la Targalan compta amb el suport de les regidores de Joventut i Esports de l’Ajuntament de Tàrrega, a més de la col·laboració de diferents empreses targarines.  

Francesc García