Empresaris de l’Urgell i la Segarra aprenen a ser socialment responsables

13/04/2018

L’Associació Alba organitza per segon any una trobada empresarial on hi participen més d’un centenar de persones

La responsabilitat social a l’empresa ha centrat la II Trobada Empresarial de l’Urgell i la Segarra, organitzada pel Servei Enfoc de l’Associació Alba. L’acte celebrat a Tàrrega ha estat conduït pel presentador Espartac Peran, i ha comptat amb més d’un centenar de participants que han pogut conèixer el testimoni de diversos empresaris que han introduït canvis en les seves empreses apostant per la responsabilitat social, amb la finalitat d’esdevenir motor de canvi en la societat.

Des de l’Associació Alba consideren que trobades com la d’aquest divendres són de gran utilitat per incidir en les empreses del territori sobre els temes relacionats amb l’impacte social, la inserció i el benestar laboral, a més de mostrar les possibilitats de canvi social existents al territori.  

En els darrers anys, el programa Incorpora de l’Obra Social “la Caixa” i l’Associació Alba han treballat conjuntament per la inserció laboral de diferents col·lectius. Des de fa un any treballen especialment per  explicar a les empreses què és la responsabilitat social i la voluntat que Alba pugui esdevenir el seu aliat per implantar polítiques de responsabilitat social.

Francesc García