En marxa la 14a edició del cicle de conferències “Dona Informa’t”

04/10/2017

El Consell Comarcal de l’Urgell ha organitzat dues conferències sobre nutrició, el 10 d’octubre i l’11 de novembre, a Tàrrega i Bellpuig

El Consell Comarcal de l’Urgell ha presentat aquest dimecres la catorzena edició del cicle de conferències “Dona Informa’t”. Aquesta proposta que s’organitza des de l’Àrea de la Dona de l’ens comarcal, comptarà enguany amb dues ponències en què s’informarà sobre qüestions d’alimentació saludable i nutrició.

Les xerrades es realitzaran en diferents poblacions de l’Urgell per tal de poder arribar a més públic. En aquest sentit, la primera d’elles tindrà lloc el 10 d’octubre a Tàrrega, i anirà a càrrec de la nutricionista Carla Zaplana.

La segona es durà a terme l’11 de novembre a Bellpuig, en el marc de la Fira de la Conserva, i serà impartida pel psicoinmunòleg Xevi Verdaguer.

Pel contingut de les conferències, es convida no només a les dones de la comarca a participar en elles, ja que els temes que es tracten també són útils pel públic general.

Des del Consell Comarcal de l’Urgell valoren molt positivament les anteriors edicions del cicle “Dona Informa’t”, i és que  al llarg de les tretze edicions que s’han realitzat, hi ha participat un total de 5.000 persones a les 56 conferències que s’han realitzat.

Francesc García