Escolars d'Agramunt planten una trentena d'arbres a la llera del riu Sió

30/05/2019

Jornada impulsada amb la finalitat de millorar els espais verds de la vila

Els alumnes dels centres educatius d'Agramunt han participat aquest dijous en una plantada d'arbres que ha organitzat la regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament d'Agramunt i l’equip de jardiners. Concrerament han pres part de l'activitat els alumnes de tercer de primària de les dues escoles de la població, i s’ha fet a la zona verda que hi ha davant del tanatori al costat de la llera del riu Sió. Al llarg de tot el matí, la seixantena de nens que han participat de la jornada han plantat una trentena de xiprers i plantes mediterrànies.

Una de les finalitats d’aquesta jornada, com ha explicat el regidor en funcions Ramon Boncompte, és la millora dels espais verds de la vila amb una restauració ambiental d’algunes zones d’Agramunt. A més, amb jornades com aquestes els escolares coneixen els diferents tipus d’espècies i aprenen a plantar, a part de passar una bona estona.

Els nens han pogut plantar, aportar terra i regar els arbres amb l’ajuda i explicacions dels jardiners que els han explica’t els passos que s’han de seguir per plantar els diferents tipus d’arbres i espècies.

Per cloure la jornada, els agents rurals han dut a terme l’alliberament d’una cigonya recuperada al Centre de Recuperació de Fauna de Vallcalent.

Infolleida