Finalitza el curs de l'Aula d'Extensió Universitària de Tàrrega

05/06/2019

Activitat formativa de la Universitat de Lleida per a persones prejubilades i jubilades que ha registrat la xifra rècord de 340 alumnes inscrits

El Teatre Ateneu de Tàrrega ha acollit aquest dimarts l'acte de cloenda del curs 2018-2019 de l'Aula d'Extensió Universitària de la ciutat, en el qual han participat 340 alumnes. Estudis d’humanitats, història, art, música, salut o economia són alguns dels continguts del programa lectiu que han escollit persones prejubilades i jubilades que opten per continuar formant-se. El curs s’ha desenvolupat des del passat mes d’octubre de 2018 i al llarg d’una trentena de sessions al Teatre Ateneu.

Una edició més, aquesta activitat formativa de la Universitat de Lleida (UdL) ha sumat un nou rècord de participants que de forma constant en el decurs de les seves 16 edicions convocades a la capital de l’Urgell han anat incrementant el seu interès en la formació. Justament aquest ha estat el valor que més ha destacat la presidenta de la Diputació, Rosa Mª Perelló, durant la seva intervenció, recordant que la participació de la gent gran en aquest tipus d’activitats demostra que la societat està viva.

Infolleida