Foment Tàrrega crea la ‘Ruta dels 40’ per celebrar l’aniversari de la Fira

29/07/2021

També arranquen avui els Ganga Days amb parades dels comerços als carrers

Foment Tàrrega, l’agrupació de comerços de la capital urgellenca, ha unit esforços amb la FiraTàrrega per commemorar les seves quatre dècades d’història amb un itinerari per les botigues i els establiments de la ciutat. La 'Ruta dels 40’ és una iniciativa que alhora busca promocionar el comerç local a través d’un sorteig entre els seus clients.

La campanya consisteix a situar fins a 40 elements de la història de la Fira, un per cada any que compleix, en diferents establiments de Foment. Tothom qui vulgui participar en el sorteig final n’haurà de trobar un mínim de 10 i deixar-ne constància amb el segell de cada establiment que els allotgi en una butlleta que, un cop plena, s'haurà de dipositar a una urna ubicada a la cruïlla del carrer del Carme amb el carrer Santa Anna durant l’horari comercial.

El divendres 3 de setembre, se sortejaran diversos premis entre tots els participants. Un premi de 500 euros i 5 entrades dobles per a espectacles de la Fira, un altre de 300 euros i 4 entrades dobles i un darrer de 200 euros i 3 entrades dobles. Els establiments de Foment Tàrrega repartiran un total de 40.000 butlletes entre els seus clients per participar en aquesta iniciativa, que compta amb el suport de la regidoria de Promoció Econòmica de l'Ajuntament.

D’altra banda, avui, dijous 29 de juliol, s’ha donat el tret de sortida als Ganga Days també organitzats per Foment. Des d'avui i fins dissabte els comerços locals sortiran als carrers comercials de la ciutat oferint la rematada final de la temporada d'estiu. Establiments de roba, calçat, accessoris, paraments per la llar i regals, entre d’altres, ofereixen els seus productes amb grans descomptes.

L'Urgell TV / Foto: Ajuntament de Tàrrega