Foment Tàrrega prepara un ample programa d'activitats per aquest Nadal

12/12/2018

L'associació de comerços pretén d'aquesta manera dinamitzar les compres a la ciutat

"El Nadal de sempre a Tàrrega" és el nom de la campanya de Nadal 2018 de Foment Tàrrega, l'associació de comerços i serveis de Tàrrega. Enguany la campanya de Nadal es va encetar amb un espectacle d'encesa de llums, de la mà de la companyia targarina Emilia Gargot, amb una actuació que omplí de gom a gom la Pl. del Carme de Tàrrega. 

Un dels objectius de la campanya de Nadal 2018 és dinamitzar els carrers amb activitats "de sempre" adreçades a tots els públics i edats. Aquest proper cap de setmana, dissabte 15 i diumenge 16 s'enceten les activitats amb un concert de violí i viola. Hi haurà els pròxims dies cercaviles, la tradicional cagada de tió de l'Associació Guixanet, la visita del Pare Noel directament des de Laponia, o la recollida de la carta als reis pels patges reials. Enguany una de les activitats principals serà el "trenet", que durant els dies 2,3 i 4 de gener farà un recorregut pels carrers principals de la ciutat amb sortida i arribada al Parc de Nadal, que està ubicat al pavellómunicipal, lluny del centre comercial. D'aquesta manera els nens que ho desitgin també el podran utilitzar de forma gratuïta per portar la carta als Patges Reials, que estaran els mateixos dies a la Cambra de Comerç.

Així mateix el dia 23 es farà el sorteig de la Mega Panera, que té un valor de1500 € de la que en cada compra en establiments adherits es pot omplir una butlleta pel sorteig.

Foment Tàrrega vol incentivar els dies d'apertura permesa, que són el 16, 23 i 30 de desembre per tal de dinamitzar les compres de Nadal. 
Infolleida