“Incursió Social” apropa el món del teatre a persones amb discapacitat de diverses entitats socials del territori

02/12/2017

Uns 45 actors han participat en el muntatge “Art i punt”

Art i punt” és una comèdia teatral que protagonitzen unes 45 persones amb discapacitat i gent gran de diferents entitats socials i residències d’avis del territori. El muntatge forma part d’Incursió Social, un projecte que enguany arriba a la seva cinquena edició i que incideix en col·lectius amb risc d’exclusió on a través de les arts escèniques, es converteixen en creadors i protagonistes d’una experiència teatral.

Un dels elements més importants d’ Incursió Social és l’estreta cooperació entre professionals i participants. I és que aquesta proposta passa perquè siguin ells els que fomentin el procés creatiu d’un espectacle, amb les seves aportacions, i donant ales a la seva creativitat, convertint-se en protagonistes i creadors de l’obra.

L' Associació Alba de Tàrrega, Acudam de Mollerussa, Centre Assistencial Sant Joan de Déu d’Almacelles, L’Olivera de Vallbona de les Monges, Centre Talma de Juneda, Residència de Sant Bartomeu de Bellpuig i Residència Municipal d’Avis de Juneda són les entitats que participen en aquest projecte, i que han portat fins al Teatre Ateneu de Tàrrega aquest muntatge que narra la divertida història de l’arribada del quadre d’un artista internacional a un museu. 

Francesc García