La 7a Fira del Playmobil de Tàrrega manté la seva vessant solidària

12/04/2018

L'Associació Agrat donarà el 10% de la recaptació a l'àrea de pediatria del CAP de Tàrrega i portarà dos espais amb campanyes benèfiques

L’Associació Agrat destinarà el 10% de la recaptació de les entrades de la Fira del Playmobil de Tàrrega, que se celebrarà els dies 14 i 15 d’abril, a un projecte de l’àrea de pediatria del CAP de Tàrrega. Aquesta col·laboració ha donat molts fruits, i l’últim exemple es va produir el passat mes de novembre, quan es va inaugurar un mural a la sala d’espera de l’àrea de pediatria realitzat per artistes targarins, en un projecte coorganitzat conjuntament amb tots els centres educatius de la ciutat.

El certamen continuarà amb una marcada vessant solidària, i és que una de les novetats és que hi haurà dos nous estands de campanyes amb finalitats benèfiques. D’una banda, hi haurà una parada de la Policia Local de Tàrrega on es podran adquirir els escuts solidaris, una iniciativa impulsada per l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona, que té com a objectiu recaptar fons per a la lluita contra el càncer infantil. D’altra banda, diumenge al matí s’hi instal·larà un estand de l’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (Afanoc) amb la campanya “Posa’t la gorra”, la qual pretén sensibilitzar a la societat i donar a conèixer l’existència del càncer infantil per tal de normalitzar la malaltia i pal·liar les necessitats que se’n deriven. Val a dir, que properament Tàrrega celebrarà una nova edició de la festa “Posa’t la gorra”.

Finalment, també s’han ofert entrades a tots els infants sense recursos que atén Creu Roja Tàrrega, l’Associació Alba, Centre Obert Ondara i Caritas, perquè també puguin gaudir de l’esdeveniment.

Infolleida