La fira Agr'Auto arriba aquest cap de setmana a la seva 18a edició

20/02/2019

Comptarà amb la participació de cinc concessionaris que exposaran un centenar de vehicles

La 18ª Fira del Vehicle d’Ocasió d’Agramunt tindrà lloc aquest cap de setmana 23 i 24 de febrer. En aquesta edició participaran a la mostra cinc concessionaris agramuntins: Aquest any participen a la mostra cinc concessionaris agramuntins: Autocorbella, Castro Motor, Auto serveis del Sió, Tallers J. Valls i Automoció Rubén que oferiran més d'un centenar de vehicles a preus molt competitius. Aquest any la organització de la mostra ha donat continuïtat a la iniciativa de sortejar  un viatge per a dos persones entre tots els compradors que comprin un cotxe durant la fira. Segons els concessionaris és un incentiu més que pot fer decantar o no una compra.

Acte inaugural  
La mostra s'inaugurarà el dissabte 23 a les 12 del migdia a càrrec a càrrec de Ramon Alturo, Director dels Serveis Territorial d'Empresa a Lleida, l’alcalde d'Agramunt Bernat Solé i la regidora de fires, Fàtima Puig.. La mostra de vehicles estarà oberta tot el cap de setmana de les 10 a les 14h del mati i de les 16 a les 20h a la tarda.

Activitats complementàries a la mostra
Diumenge al matí, i com ja és tradició l’Associació Motorrons d’Agramunt han organitzat una nova edició de la trobada motera. Una trobada ja consolidada que aquest any arribar a l’11a edició i on està previst que hi participen més de 500 motos.

Infolleida