La Fira d'Artistes i Activitats Tradicionals de Tàrrega arriba a la 20ena edició

08/12/2018

L'èxit va en augment any rere i any, tant de participants i expositors com de visitants, fet que permet donar valor als productes de proximitat i el comerç local

Aquest cap de setmana arrenca a Tàrrega la vintena edició de la fira d'artistes i activitats tradicionals. Durant tres dies, més de 100 artistes exposaran les seves creacions als Espai Fassina, MerCAT i la Plaça de les Nacions sense estat. 
Una de les principals novetats d'aquest any, és la realització en directe i durant més de 20 hores, d'un mural de grans dimensions per commemorar els 20 anys de la Fira, creat per l'artista local Guifré Urgell, una obra basada en el seu propi estil que romandrà a l'Espai MerCat de forma permanent. 

Des de l'Ajuntament de Tàrrega i l'Àrea de Promoció econòmica fan una valoració molt positiva de la Fira, principalment per què l'èxit va en augment any rere i any, tant de participants i expositors com de visitants, fet que permet donar valor als productes de proximitat i el comerç local. Enguany, a més, la coincidència amb el llarg Pont de la Puríssima, l'ha convertit en un punt de referència per les primeres compres de Nadal. 

Fins diumenge, els expositors exhibiran i posaran a la venda creacions exclusives de diferents tècniques artístiques com pintura, joieria, ceràmica, fotografia i manualitats; a més s'impartiran tallers per a nens i nenes basats en la tècnica de la fosa de metall i demostracions de forja tradicional a l'aire lliure. Tampoc faltarà l'espai reservat als productes d'alimentació.
Marc Mora