La Fira del Torró més professional

03/10/2024

Es crearà l'Acadèmia del Torró, una jornada per a ensenyar a estudiants del sector amb experts de diferents àmbits

Agramunt fa un pas endavant per professionalitzar la Fira del Torró amb la creació de l'Acadèmia del Torró, una jornada formativa dirigida a estudiants del sector, que tindrà lloc el divendres 11 d’octubre a l’Aula del Gust. Hi participaran més de 60 alumnes i comptarà amb la presència de tres experts reconeguts: Zoe Valero, que parlarà sobre la tradició, David Gil, que se centrarà en la innovació, i Josep Maria Ribé, que explicarà com integrar el torró en la pastisseria. Aquesta iniciativa és una de les novetats de la 35a edició de la Fira del Torró i de la Xocolata a la Pedra d’Agramunt, que se celebrarà els dies 12 i 13 d’octubre.

Una altra novetat destacada serà el primer Campionat Nacional Torró Creatiu Mestre Àngel Velasco, organitzat per Torrons Vicens

La fira comptarà amb més de 180 expositors, incloent-hi 20 al Pavelló Dolç, 31 al Pavelló Agroalimentari, i 130 parades de productes alimentaris i artesanals als carrers. Al Pavelló Dolç es farà l’Aula del Gust, amb demostracions de professionals com Saray Ruiz, Alexis García i Alberto Machado. Al Pavelló Agroalimentari, l’Aula del Tast oferirà degustacions de més de quinze productors. També repetirà l'Aula de la Xocolata i el Vi a l’Espai MerCAT.
VÍDEO: Noèlia Burgos Domínguez | TEXT: Infolleida