La Fira Playmobil de Tàrrega manté el seu èxit amb una bona afluència de públic

08/04/2019

Les botigues especialitzades i els diorames continuen sent els principals reclams d'aquesta cita

La 8a edició de la Fira Playmobil de Tàrrega ha tancat portes aquest diumenge mantenint el seu èxit de les darreres edicions, amb uns 14.000 visitants durant tot el cap de setmana. 

Un dels grans reclams de la fira ha estat la gran quantitat de botigues especialitzades amb figures antigues, moltes d’elles buscades pels amants d’aquesta joguina. En aquest sentit, l’organització ha notat un augment significatiu de públic col·leccionista procedent del territori català i espanyol, fet que demostra que l’aposta per internacionalitzar la fira amb venedors internacionals és un gran atractiu.

L’Associació Agrat i SomosClicks, organitzadors de l’esdeveniment, han celebrat que el públic visitant destaqués la qualitat dels diorames i el magnífic espai del Club Natació. A més, l’aposta d’aquest any pel món de l’art ha estat molt ven valorada pels assistents i s’ha pogut gaudir de diferents exposicions fotogràfiques, i un concurs de diorames especialitzat en aquest tema.

Finalment, també ha tingut molta acceptació la col·laboració amb Foment Tàrrega, gràcies a la celebració del concurs Comerç-Click, i a la representació d’un espectacle itinerant pel centre de la ciutat.

Infolleida