La Policia Local d'Agramunt deté a un veí per consum de substàncies a la via pública

22/03/2022

L'individu consumia marihuana i va oferir resistència quan els agents li van demanar identificació

La Policia Local d’Agramunt ha detingut un veí de la vila, de 40 anys, per consum de substàncies estupefaents a la via pública i també per un atemptat contra agents de l’autoritat.

Els fets van succeir ahir, dilluns, 21 de març, a les 20.00 h, al carrer Àngel Guimerà. El cap de la Policia Local d’Agramunt, Jordi Cerezuela, explica que la detenció es va produir arran de detectar que l’individu consumia marihuana al carrer: “Va succeir ahir a la tarda. Una patrulla estava realitzant un recorregut a peu pels carrers d’Agramunt i es va detectar un veí que anava consumint substàncies estupefaents per la via pública. Era una cigarreta tipus porro”.

El veí d’Agramunt, que ja té antecedents penals, va oferir resistència quan els agents li van demanar la identificació i els va atacar, intentant fugir del lloc dels fets i tirant diferents substàncies que posteriorment van ser identificades com a substàncies estupefaents. En total, els agents van requisar una bossa amb marihuana i tres paperines amb una substància que presumptament pot ser cocaïna.

Un cop els agents van poder detenir al veí d’Agramunt, va ser traslladat per agents dels Mossos d’Esquadra a la comissaria de Balaguer, on avui passarà a disposició judicial.
Els delictes relacionats amb el consum de substàncies estupefaents a la via pública, així com el tràfic d’aquestes substàncies, és una de les línies de treball a la que s’hi està dedicant molts esforços des de la Policia Local: “És una tema que preocupa molt a la ciutadania i ens hi estem posant de valent. Hi estem treballant i dedicant força temps i dedicació”.
InfoLleida