La Policia Local de Tàrrega deté els presumptes autors de dos robatoris amb força a l’interior de domicilis

08/06/2019

La detenció es va produir arran d’un accident amb dos vehicles implicats a Tàrrega

La Policia Local de Tàrrega va detenir aquest divendres a dues persones com a presumptes autores d’almenys dos robatoris amb força als municipis de Cervera i Agramunt. La detenció es va produir arran d’un accident amb dos vehicles implicats a Tàrrega.

Degut al comportament d’un dels conductors, els agents van consultar el Sistema d’Informació Policial confirmant que l’individu tenia antecedents penals. En l’escorcoll d’un dels vehicles es va localitzar un ordinador portàtil. Un cop fetes les gestions pertinents per part de la Policia Local, es va confirmar que el mateix havia estat sostret de l’interior d’un domicili a Cervera.

Posteriorment es van localitzar diners de joies venudes durant la tarda en un establiment de compra-venda de joies a Tàrrega, i una bicicleta tipus Mountainbike, objectes presumptament sostrets d’un domicili a Agramunt.

Un cop recuperades les joies sostretes, es va detenir a A.V.V. de 33 anys i A.L.F de 40, per delictes de robatori amb força a l’interior de domicili. Al conductor del vehicle també se li imputa delicte contra la seguretat del trànsit. 

El vehicle va ser intervingut i posat a disposició judicial. La Unitat d’Investigació del Cos de Mossos d’Esquadra continua fent les gestions pertinents per determinar la possible autoria de les persones detingudes en altres robatoris amb força de la zona. Es desconeix quan els detinguts passaran a disposició judicial del Jutjat d’Instrucció de Cervera.

Infolleida