La Policia Local de Tàrrega salva la vida d’un nadó

24/08/2021

La ràpida actuació d’un dels agents l’ajuda a recuperar la consciència

Un agent de la Policia Local de Tàrrega va salvar la vida d’un nadó de 16 mesos quan aquest es trobava en estat crític. Segons avançà Comarques de Ponent, la policia va rebre ahir un avís a primera hora del matí d’una família que alertava que el seu fill tenia molta febre i presentava un aspecte desfavorable. La ràpida actuació del caporal Antoni Gutiérrez va permetre reanimar el nadó i estabilitzar-lo abans que arribessin els serveis mèdics.

En arribar al domicili de la parella, la patrulla va comprovar que el nadó no reaccionava, estava bullint i inconscient i amb la pell d’un color groc. Els seus pares també estaven en estat de xoc. Gutiérrez va agafar el nadó, el va embolicar amb una tovallola molla amb aigua freda i, en pocs minuts, l’infant va recuperar la consciència i es va posar a plorar. Així ho va explicar Àlex Dalghi, sotsinspector de la Policia Local, als micròfons de Ràdio Tàrrega.

Quan van arribar els agents sanitaris, van realitzar una exploració mèdica al nadó i van traslladar-lo, ja estable, a l’hospital Arnau de Vilanova de Lleida. El metge va afirmar que sense la ràpida actuació policial el menor no hauria pogut sobreviure. Segons ha explicat la Policia Local, la família es va posar en contacte amb el cos per agrair-los la seva tasca i informar-los que el nen es troba bé i evoluciona favorablement.

L'Urgell TV / Foto: Ajuntament de Tàrrega