L’Escola Àngel Guimerà guanya el concurs de contes que convoca Guixanet

09/04/2018

El Cacauero i la Rubinada són els protagonistes del relat escrit pels alumnes de 6è de primària

Els alumnes de 6è de primària de l’Escola Àngel Guimerà de Tàrrega han estat els guanyadors del concurs de contes “Els nostres nans ens expliquen un conte” que des de fa sis anys organitza l’Associació Guixanet. Com cada any, el conte està dedicat a una figura del folklore targarí, i aquest any els protagonistes han estat el Cacauero i la Rubinada.

El conte que els nens i nenes de 6è han escrit conjuntament, i gràcies al qual han guanyat una excursió al CosmoCaixa i al Planetari, es presentarà el pròxim dia 22 d’abril a la llera del riu Ondara, a Tàrrega, on es podrà adquirir. Abans, la resta de companys del centre han tingut l’oportunitat de conèixer la història amb la presència dels seus protagonistes.

Des de Guixanet celebren la bona acollida que té aquest projecte ja consolidat. I és que en els darrers anys, han estat moltes les persones que han demanat exemplars dels primers contes que es van editar. Del conte d’aquest any, s’editaran un total de 600 exemplars a càrrec de la Diputació de Lleida, que es vendran per Sant Jordi.  

Francesc García