L'Associació Alba guanya el premi a la millor iniciativa per a la promoció de la formació professional

16/05/2017

El premi s'ha entregat en la primera Nit de la Formació Professional, celebrada a Lleida

L'Associació Alba s’ha endut el premi a la Millor Iniciativa per la Promoció de la Formació Professional en la Primera Nit de la Formació Professional que s'ha fet a Lleida i que ha contat amb la participació de la consellera d'Ensenyament Meritxell Ruiz. La Nit de la Formació Professional suposa un reconeixement a la tasca de centres, alumnes i empreses en aquest àmbit. 

Aquesta celebració és una iniciativa del Departament d'Ensenyament per tal de promoure els ensenyaments d’FP a la demarcació, i alhora reconèixer la tasca de centres, alumnes i empreses en aquest àmbit. La consellera Ruiz ha posat de manifest la importància de la formació professional per al futur de Catalunya, i ha destacat la tasca duta a terme pels centres en tots els projectes presentats, així com la implicació de les empreses de la demarcació. 

La titular d’Ensenyament ha destacat l’àmplia oferta en formació professional arreu del país. Lleida és el servei territorial amb major diversitat d’oferta d’FP, tant en Famílies Professional -n’ofereix 23-, com de cicles de grau mitjà – un total de 43-, o de grau superior -41 cicles-.  Al marge de l’oferta educativa, Ensenyament promou que els centres de formació professional diversifiquin la seva oferta de serveis destinats a les persones i a les empreses. Aquests programes faciliten que els centres d’FP s’interrelacionin millor amb el seu entorn social i empresarial.

Infolleida