L’Escola de Sobreestants inicia un cicle de tallers destinats a estudiants des de 4t ESO a 2n de Batxillerat

22/02/2019

L’Escola de Sobreestants ha iniciat un cicle de tallers destinats a estudiants des de 4t ESO a 2n de Batxillerat.  En aquest tallers es treballaran alguns dels àmbits dels estudis d’aquest Cicle de Formació Professional Superior mitjançant pràctiques de laboratori i de programes i plataformes web gratuïtes.

La intenció d’aquests tallers és complementar la formació dels alumnes en la vesant més pràctica, i en els àmbits de tecnologia, ciències de la terra, geografia , matemàtiques i dibuix tècnic.

En la edició d’enguany hi participen els alumnes de l’Institut de Manuel de Pedrolo i l’Institut Alfons Costafreda de Tàrrega i l’Institut Ribera del Sió d’Agramunt.

Els tallers que s'impartiran seran de granulometria, una pràctica de laboratori que pretén que els alumnes puguin representar una corba granulomètrica d’una terreny mitjançant diferents tamisos; un taller d' Instamaps, una plataforma web de l'Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya (ICGC) que ha estat dissenyada per facilitar l'ús i la difusió de geoinformació (SIG), i que permet crear, publicar i compartir informació geogràfica a través de mapes i visors de forma fàcil, ràpida i molt gràfica; i un taller de sketchup, dibuix web de l'Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya (ICGC) que ha estat dissenyada per facilitar l'ús i la difusió de geoinformació (SIG). Permet crear, publicar i compartir informació geogràfica a través de mapes i visors de forma fàcil, ràpida i molt gràfica.

Infolleida