L'Escola de Teatre Cruma comença el curs amb més de 90 alumnes

20/09/2019

El nou Taller d’Arts Escèniques de Tàrrega va donar ahir el tret de sortida amb una reunió de presentació per alumnes i famílies a l’EASD Ondara

Cruma és la nova escola de teatre de Tàrrega gestionada per la companyia targarina Emilia Gargot on s’oferiran cursos d’iniciació a l’interpretació per a totes les edats.

Aquest dijous al vespre, el professorat de Cruma es va presentar a alumnes i interessats, en l’aula d’arts escèniques de l’EASD Ondara plena de gent. També es va explicar el projecte, la metodologia i el funcionament de les classes. Els responsables van descriure el teatre com una assignatura necessària al currículum escolar, ja que és una eina de desenvolupament complet per a les persones.

Les classes, que començaran aquest proper mes d’octubre, ja compten amb 60 alumnes dividits en 8 grups de diferents edats i es realitzaran a les instal·lacions de l’EASD Ondara. L’alumnat que assistirà en aquestes classes prové de 13 poblacions diferents del territori, que es desplaçaran a Tàrrega per poder gaudir d’aquesta nova formació que s’imparteix enguany.

A més, és realitzaran tallers fora d’aquest espai, dos als Centres Ocupacionals Espígol de Cervera i Taller Alba de Tàrrega de l’Associació Alba i un a l’Escola d’Ivars d’Urgell.

Cruma inici el seu primer any amb aquests 11 grups, i seran 90 alumnes els que rebran classes d’arts escèniques. Les inscripcions encara estan obertes i qui encara no s’hagi decidit pot assistir a una classe de prova.

Durant el curs, també oferiran tallers monogràfics i masterclass d’especialització de diferents disciplines de les arts escèniques. La primera ‘Improvisació i Humor’ es realitzarà aquest mes d’octubre dins la programació del MemeFest, acte organitzat per l’Associació Agrat.

Infolleida