'L'Oest', mitjà digital de Ponent, guanya un dels Premis de Comunicació Local 2020

12/11/2020

A més, el jurat ha atorgat a totes les ràdios i televisions locals de La Xarxa el premi a la trajectòria professional per la cobertura durant la pandèmia

El jurat dels Premis de Comunicació Local 2020 ha donat a conèixer els guanyadors de l'edició d'enguany, entre els quals destaca el mitjà digital 'l'Oest', de Tàrrega. Els guardons s'han atorgat aquest dimecres al vespre a la cloenda del Mercat Audiovisual de Catalunya, gala en què s'ha destacat 'L'Oest', com el millor digital de proximitat "per la seva capacitat de fer visible l'energia positiva d'un territori" i també per "l'abordatge seré i detingut dels temes que aborda", entre altres aspectes.

'L'Oest' va néixer a principis d'aquest 2020 amb l'objectiu de difondre els projectes d'èxit i de bones pràctiques que s'executen al territori. Les directores són la Pili Garcia, la Gemma Peris i l'Esther Peiró, que han destacat la importància del guardó i el "paper cabdal" que juguen els mitjans de comunicació locals.

D'altra banda, el jurat també ha atorgat als equips de totes les ràdios i televisions locals de 'La Xarxa', entre les quals hi ha Lleida Televisió, el Premi a la Trajectòria Professional per "l'esforç i el treball realitzat en difícils circumstàncies durant els moments més crítics de la pandèmia".

Noèlia Burgos