Melcior, Gaspar i Baltasar arriben a l’Urgell carregats de regals, màgia i il•lusió

06/01/2018

Els nens i nenes de Tàrrega i Bellpuig han sortit al carrer per aclamar als Reis d’Orient els quals encomanen alegria a grans i petits

La màgia i la il·lusió ha envaït els carres de Tàrrega amb l’arribada de Ses Majestats els Reis Mags d’Orient. Melcior, Gaspar i Baltasar han arribat a la capital de l’Urgell carregats de regals després d’un llarg viatge des de terres molt llunyanes. Ho han fet acompanyats de més d’un centenar de patges que els han ajudat a repartir els regals per a tots els nens i nenes de Tàrrega i a fer realitat els somnis dels petits i dels que no són tan petits.

La cavalcada de Reis de Tàrrega ha estat encapçalada per lo Tossino, el qual ha recollit els xumets dels petits que s’han volgut desprendre d’ell. També hi ha participat la formació targarina Her Majesty, que ha ofert al públic versions de pop-rock. La desfilada ha comptat amb un total de deu carrosses que han recorregut el centre de la ciutat, encomanant felicitat a tots els que han sortit al carrer a veure als reis. Durant la rua també s’ha pogut veure el tren carregat amb una mica de carbó per a aquells que no s’han portat molt bé durant aquest any. La cavalcada ha finalitzat a la plaça Major de Tàrrega, lloc on els Reis han rebut de ma de l’alcaldessa la clau màgica que obre les portes de totes les cases, i on han adreçat discursos al públic.

A Bellpuig el Mag Galderic ha estat l’encarregat de guiar als Reis perquè arribessin fins al centre del municipi. Per fer-ho, el mag ha comptat amb l’ajuda de centenars de nens i nenes que s’han congregat per donar la més càlida benvinguda a Ses Magestats, i transmetre’ls els seus desitjos per una nit tan màgica.

Després de rebre la salutació de l’alcalde de Bellpuig, els reis han iniciat una lluïda cavalcada pel municipi abans de repartir regals i il·lusió a les cases de tots els infants.

Francesc García