Més d’un centenar de persones alcen la veu en contra de la violència masclista a Tàrrega

22/11/2020

La capital de l’Urgell commemora el 25N amb una cadena feminista i una desena d’activitats

En commemoració del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència Envers les Dones, l’Ajuntament de Tàrrega ha reactivat la campanya ‘Digues prou, no estàs sola’, una iniciativa per prevenir la violència masclista. El programa ha donat el tret de sortida amb la cadena feminista que ha organitzat el col·lectiu Novembre Feminista Ca la Dona arreu de Catalunya. En el cas de Tàrrega, han estat més d’un centenar les persones que s’han sumat a la iniciativa.

El programa seguirà amb una desena d’activitats per denunciar el fet que la pandèmia i el confinament han posat a les dones en situacions greus de risc. Tot i això, el consistori s’ha vist obligat a anul·lar alguna de les activitats degut a la situació sanitària actual i les mesures de prevenció.

Això sí, una de les convocatòries més reivindicatives del programa serà el mateix 25 de novembre. Les autoritats faran la lectura del Manifest a la plaça major a les 12 del migdia. Així mateix, també es farà un minut de silenci en memòria de les dones assassinades per violència masclista.

 

Alba Mor