Nou cellers de la Vall del Corb es donen cita a Tàrrega al 5è Vins i Marinada

07/07/2019

Posen a l’abast del públic fins a una trentena de varietats de vi amb l’objectiu de promocionar el patrimoni vitivinícola de la zona

Nou cellers de la Vall del Corb i quatre restaurants de la comarca de l’Urgell s’han aplegat aquest dissabte a la plaça del Carme de Tàrrega, on s’ha celebrat la cinquena edició de la festa gastronòmica “Vins i Marinada”. Aquesta és una proposta que organitza l’Associació de Cellers i Productors Alimentaris de la Vall del Corb, i que cada any es celebra en un indret diferent de l’Urgell.

Durant tota la tarda, els cellers han posat a l’abast del públic fins a una trentena de varietats de vins característics de la zona maridats amb altres productes de proximitat. L’esdeveniment, que té com a objectiu potenciar el patrimoni vitivinícola de la Vall del Corb, ha comptat amb el suport de l’Ajuntament de Tàrrega i la Diputació de Lleida.

La proposta ha gaudit d’una bona afluència de públic, i ha estat arrodonida amb la música en directe del grup Walkin’Roots, i sessions de DJ.

Francesc García