Nou Centre de Desenvolupament Infantil i Atenció Precoç a Agramunt

18/06/2018

El servei es prestarà a l’edifici de l’Escola de Música del municipi a partir del pròxim curs escolar, gràcies al conveni de col•laboració signat amb l’Associació Alba

Agramunt disposarà a partir del pròxim curs escolar d’un Centre de Desenvolupament Infantil i Atenció Precoç, fruit del conveni de col·laboració que l’Ajuntament de la població ha signat amb l’Associació Alba, entitat que presta aquest servei a l’Urgell. Concretament, el consistori cedirà un espai de l’Escola Municipal de Música. D’aquesta manera, les famílies que requereixin aquest servei no hauran de desplaçar-se fins a Tàrrega com havien de fer fins ara. I és que, dels 265 nens i nenes que el CDIAP atén a la comarca, 56 són d’Agramunt.

El CDIAP és un servei preventiu i de tractament especialitzat on s’atenen a nens i nenes de 0 a 6 anys que poden arribar a presentar algun trastorn en el desenvolupament de diferents àrees com la motriu, la sensorial o la mental. L’objectiu d’aquesta atenció és potenciar la capacitat de desenvolupament i benestar dels usuaris, i anticipar-se a possibles trastorns.

El centre amb què comptarà Agramunt serà una de les primeres antenes d’aquest servei fora de les capitals de comarca, i permetrà treballar de forma més còmoda en un bon desenvolupament dels infants.

Francesc García