"Parlant trenquem estigmes", campanya de sensibilització a Tàrrega pel Dia Mundial de la Salut Mental

04/10/2018

L'Associació Alba commemora el Dia Mundial de la Salut Mental impulsant diferents activitats a Tàrrega juntament amb altres entitats del territori.

"Parlant trenquem estigmes", és el lema escollit per l'Associació Alba per reivindicar la necessitat de començar a parlar obertament sobre la salut mental. És per això que s'aprofita la data del Dia Mundial de la Salut Mental, el 10 d'octubre, per a impulsar diferents accions per visibilitar i trencar amb alguns dels tòpics que contribueixen a potenciar l'estigma de les persones amb alguna malaltia mental.

Demà 5 d'octubre en el marc de La Nit Boja, esdeveiment organitzat per Foment Targarí, es realitzarà un taller de papiroflexia on s'elaborarran uns "comecocos" que convidaran a la gent a parlar, tal i com diu el lema de la campanya. A més, en col·laboració amb tots els establiments de Foment, durant tot el mes d'octubre es podran comprar les xapes solidàries ideades pel personatge anònim lleidetà Sr.Postu, I (love) ANTENIMENT, a 2€ i els beneficis es destinaran a activitats de lleure per les persones del Club Airecel de l'Associació Alba.

Per altra banda els dies 9 i 10 d'octubre es podrà visitar a la Sala Joan Isant del Palau dels Marquesos de la Floresta al carrer del Carme una exposició de mobles restaurats i objectes de decoració elaborats per les persones de Prelaboral de l'Associació Alba.

Durant aquest dies altres entitats com l'Associació Ondara Sió de Cervera, el Centre de Rehabilitació Comunitària i el Cap de Tàrrega oragnitzaran xerrades, exposicions i punts d'informació per parlar de la Salut Mental.

Infolleida