Preocupació a Sant Martí per l’assalt a un matrimoni a casa seua

04/03/2020

Els veïns de Sant Martí de Maldà estan molt preocupats arran de l’assalt que va patir dilluns un matrimoni major a la seua casa per part de dos encaputxats que els van lligar i emmordassar (vegeu SEGRE d’ahir). L’alcalde i president del consell comarcal de l’Urgell, Gerard Balcells, va informar que hi ha certa inquietud i preocupació entre els veïns i fins i tot alguns han proposat crear un grup de WhatsApp per comunicar-se en cas de veure algun vehicle o persona sospitosa.

Amb tot, per a Balcells la prioritat és que els Mossos d’Esquadra incrementin el patrullatge a les zones rurals per garantir un equilibri territorial. En aquest sentit, va tornar a reclamar una reunió amb el conseller d’Interior, Miquel Buch.

Des de Nadal, diversos municipis de l’Urgell i la Segarra han patit una onada de robatoris en habitatges. Per la seua part, els Mossos d’Esquadra continuen la investigació per detenir els dos lladres, que anaven encaputxats i armats. La parella va estar prop de dos hores emmordassada i lligada.
SEGRE TÀRREGA