Presenten una marca per promocionar i dinamitzar la Vall del Corb

11/07/2019

Els seus impulsors creen també una pàgina web sobre aquest indret i un mapa amb tots els seus racons

Dinamitzar i promocionar la Vall del Corb són alguns dels objectius de la nova marca territorial d’aquest indret. Així ho han explicat representants de l’Associació per al Desenvolupament Integral de la Vall del Corb en la presentació celebrada aquest dijous al Santuari de la Mare de Déu de la Bovera de Guimerà. En l’acte han donat a conèixer les accions i projectes que preveuen dur a terme, entre les quals destaca la creació d’una pàgina web i l’edició d’un mapa amb tots els racons de la Vall del Corb.

Altres accions que proposa la marca Vall del Corb passen per la creació de sinergies entre tots els agents d’aquest territori, l’impuls de projectes turístics i agroalimentaris, i la lluita contra el despoblament en els diversos municipis d’aquesta vall que recorre l’Urgell, la Segarra i la Conca de Barberà.

La marca Vall del Corb sorgeix d’un treball previ reflectit en un pla d’acció  elaborat l’any 2017. Aquest distintiu proposa un estil de vida propi, l’acolliment, la tradició, la gastronomia pròpia, les arrels i la cultural local.

Francesc García