Propostes per al cap de setmana

21/07/2017

Des de l’Urgell TV et deixem un seguit de propostes per fer aquest cap de setmana, marcat per les festes majors de Montclar, Nalec, Belianes i Castellserà.

A Montclar les celebracions començaran divendres a les 7 de la tarda amb el pregó de la festa major, un sopar popular, bingo i concerts nocturs amb  Estelada, Ebri Knight, Sixtus i Dj. Dissabte a la nit, serà el torn de King Kong Boys, La terraseta de Preixens, The Pink Goats i Dj.

A Nalec, tot i que el plat fort sigui diumenge a les 12 del migdia amb el Ball de Forques, els actes s’allargaran durant tot el cap de setmana amb jocs de cucanya i sopar popular (divendres) i concurs de botifarra i conferències (dissabte).

Belianes començarà la seva festa major amb molta energia amb concerts a la pista esportiva la nit del divendres i del dissabte. Divendres actuaran Strombers, Mil y una Voces i Comandants del Tros.  Dissabte Noctambuls, Juanxo Scalari & la Rude Band i Los Pachicos.

La festa major de Castellserà no s’iniciarà fins dissabte al matí amb un esmorzar popular i un recorregut de caça. A la tarda es celebrarà un concurs de botifarra i a la nit, correbars i música a la Pista Estiu.

A banda de les festes majors, el monologuista Alberto Demomento actuarà a Agramunt el en marc del cicle de monòlegs.

Albert Morales