Raül Arenas recapta 1.566 euros per la salut mental amb el seu cinquè repte Sempre Endavant

15/11/2021

Completa els 216 km que separen Les de Tàrrega corrent durant 44 hores

L'atleta targarí Raül Arenas ha aconseguit recaptar un total de 1.566 euros a favor de la salut mental amb el seu cinquè repte esportiu i solidari Sempre Endavant que va completar ahir al migdia després de córrer durant 44 hores els 216 km que separen Les i la capital de l'Urgell. 

Arenas va revelar sentir-se “molt emocionat” després de completar el repte” i "més per aquesta causa, que he viscut tant de prop i m'ha tocat molt”. Pel que fa al trajecte, va afirmar que “hem tingut sort, el temps ens ha acompanyat, el punt més dràstic han estat les nits fredes a la Val d’Aran i al Montsec”.

Al Pati, desenes de persones esperaven a l'atleta, entre les quals hi havia els gegants i els capgrossos de Tàrrega.

Els diners recollits es destinaran a la Marató de TV3 a través del Servei de Rehabilitació Comunitària de Tàrrega, que enguany està dedicada a les persones que pateixen problemes de salut mental.

Els quatre anteriors reptes solidaris de Raül Arenas van anar destinats al Club Esportiu de l’Associació Alba de Tàrrega, Laura Galán (una nena de Térmens que pateix una lesió cerebral), Noe Gaya (una noia amb mobilitat reduïda de l’Espluga de Francolí que volia editar un conte en el qual relata la seva experiència personal des que l’any 2000 patí un accident de trànsit que li provocà greus seqüeles) i l’Afanoc Lleida recaptant un total de 15.000 euros als quals cal seguir els diners d'aquest cinquè repte de manera que són més de 16.800 euros. En aquesta ocasió, a banda del suport de l’ajuntament de Tàrrega, Raül Arenas comptava amb la col·laboració de més de mig centenar de comerços del territori.

Laia Pedrós (Segre - Nova Tàrrega)