Salut confirma tres nous casos positius de coronavirus al municipi de Tàrrega

21/03/2020

Amb aquests són cinc els casos confirmats a la capital de l’Urgell

El Departament de Salut ha confirmat a l’Ajuntament de Tàrrega la detecció de tres nous casos positius de coronavirus a la ciutat. Amb aquests són cinc els casos confirmats. Tots tenen símptomes lleus i es troben aïllats a casa seva.

Recordem que els dos primers casos es van confirmar el passat 17 de març. Es tracta de dues persones grans, amb pronòstic lleu, que es troben aïllades a casa seva i que havien realitzat dies enrere un viatge de l’Imserso a Benidorm.

En els cinc casos els professionals sanitaris estan supervisant l’aïllament i no es requereix ingrés hospitalari.

L’alcaldessa Alba Pijuan Vallverdú ha comunicat els tres nous casos al comitè d’emergència creat a Tàrrega arran de la pandèmia del coronavirus i ha manifestat que se’n farà un seguiment acurat. L’alcaldessa també fa una crida a la serenor i a un confinament domiciliari responsable per evitar la propagació del coronavirus.

En aquest sentit, ha recordat que la Policia Local de Tàrrega vetlla pel compliment de les restriccions de mobilitat a la via pública. La circulació només és permesa per anar i tornar de la feina sempre que no sigui possible aplicar el teletreball; anar i tornar de centres sanitaris; fer la compra de productes bàsics; o atendre persones vulnerables. L’alcaldessa també recomana seguir les comunicacions oficials de l’Ajuntament de Tàrrega.

Infolleida