Suport econòmic d’Agramunt i Castellserà per dinamitzar la Serra de Bellmunt-Almenara

02/07/2018

Els alcaldes de les dues poblacions i el president de l’Associació Leader de Ponent han signat un conveni de col·laboració al Pilar d’Almenara

L’alcalde d’Agramunt, el de Castellserà i el President de l’Associació Leader de Ponent han signat un conveni de col·laboració per potenciar l’activitat econòmica a la Serra de Bellmunt – Almenara. La signatura s’ha dut a terme als peus del mateix Pilar d’Almenara i en ella han quedat establertes les aportacions econòmiques de les tres parts implicades, destinades a l’organització de diverses activitats en aquest espai natural de la Plana de Lleida.

Durant la primavera ja han estat moltes les activitats que s’han desenvolupat a la Serra de Bellmunt – Almenara, com un taller d’elaboració de nius per a rat penats, diverses rutes i caminades o un taller d’anellament d’ocells. Els dos plats forts d’aquest projecte però arribaran el cap de setmana del 6 i 7 de juliol.

Els agents implicats en aquesta signatura creuen que el projecte ha de seguir rebent aportacions econòmiques tant des de les administracions públiques com d’ens privats per tal d’ampliar el ventall d’activitats en aquest espai i consolidar-lo com un atractiu turístic a la província de Lleida.

Albert Morales