Tàrrega celebra aquest cap de setmana el 7è Mercat del Vehicle d'Ocasió, que ofereix un ampli ventall de models i preus

18/05/2019

Organitzat per la Regidoria de Promoció Econòmica, el certamen concentra una quinzena d'expositors al Parc Esportiu amb automòbils de quilòmetre 0, gerència i seminous · Àmplia oferta per a totes les butxaques i sorteig de 2.000 euros entre els compradors

Tàrrega celebra aquest cap de setmana la setena edició del seu Mercat del Vehicle d’Ocasió, iniciativa de dinamització del sector de l’automoció. Al Parc Esportiu de la capital de l’Urgell es concentren fins diumenge (de 10 del matí a 8 del vespre) més de 350 models de quilòmetre 0, gerència i seminous de les principals marques. En total, són 4.000 metres quadrats d’exposició on són presents una quinzena d’expositors. Els visitants interessats a adquirir un vehicle hi troben oportunitats per a totes les butxaques, des de les opcions més econòmiques fins a les de gamma alta. Els preus oscil·len enguany dels 76.500 euros als 2.300 euros de la zona “outlet”.

 

L’ampli ventall de preus i marques disponibles és un dels múltiples atractius del certamen, segons ha assenyalat avui Carles Pascual, regidor de Promoció Econòmica. L’edil ha posat també de relleu “la qualitat referencial” que el mercat ha assolit des de la seva recuperació ara fa set anys. “Ha esdevingut una cita intercomarcal, ja que detectem molts visitants d’arreu de Lleida i d’altres demarcacions”, ha apuntat Pascual en el decurs de la visita inaugural per part del consistori. L’acte ha estat encapçalat per l’alcaldessa de Tàrrega i presidenta de la Diputació de Lleida, Rosa Maria Perelló, que ha qualificat el Mercat del Vehicle d’Ocasió de “col·laboració positiva entre l’ajuntament i el sector privat de l’automoció per generar negoci i portar visitants a la ciutat”. També ha recordat el caràcter pioner del certamen targarí en els seus orígens i com la seva recuperació ha contribuït a eixamplar el calendari d’activitats de dinamització econòmica del territori.

 

Després de la pluja de divendres, avui dissabte s’ha animat força l’afluència de visitants i es preveu un balanç satisfactori de vendes. Organitzat per la Regidoria de Promoció Econòmica, el 7è Mercat del Vehicle d’Ocasió compta amb la participació de gairebé tot el sector de l’automoció de Tàrrega, als quals s’han sumat altres concessionaris provinents de Lleida, Balaguer, Artesa de Segre i Les Borges Blanques. Un altre dels al·licients és el sorteig d’un premi de 2.000 euros en metàl·lic entre tots els compradors.

Infolleida