Tàrrega celebrarà del 27 al 29 de maig el 9è Mercat del Vehicle d’Ocasió amb més de 4.000 m2 d’exposició

19/05/2022

Sorteig de 2.000 euros entre els compradors per promoure les vendes

El Parc Esportiu de Tàrrega acollirà l’últim cap de setmana de maig el 9è Mercat del Vehicle d’Ocasió organitzat per la Regidoria de Promoció Econòmica i els concessionaris de vehicles del municipi. El certamen torna amb la intenció de dinamitzar el sector de l’automoció amb més de 4.000 metres quadrats d’exposició, on seran presents fins a 16 concessionaris de vehicles de Tàrrega i d’arreu de la demarcació de Lleida. La cita obrirà les portes el divendres 27 de maig de 5 de la tarda a 8 del vespre i continuarà el dissabte 28 i el diumenge 29 amb l’horari intensiu de 10 del matí a 8 del vespre.

El 9è Mercat del Vehicle d’Ocasió vol esdevenir un certamen de referència a les terres de Ponent oferint els millors preus de vehicles de marca seminous, gerència i quilòmetre 0. Els visitants interessats a adquirir un vehicle podran trobar oportunitats per a totes les butxaques, des de les opcions més econòmiques fins a les de gamma alta. En total, hi haurà exposats més de 350 models, amb destacada representació dels SUV i les furgonetes per treball i oci que tanta demanda van tenir l’any passat. Una de les novetats que presenta el certamen és el notable augment de la presència de vehicles seminous elèctrics i híbrids endollables.

En aquest sentit, durant la presentació en roda de premsa, l’alcaldessa Alba Pijuan Vallverdú ha destacat l’aposta dels expositors participants per fomentar la venda de vehicles respectuosos amb el medi ambient. “Tàrrega potenciem així la sostenibilitat en l’àmbit de l’automoció, un sector molt actiu en el conjunt del teixit econòmic de la nostra ciutat”, ha apuntat la primera edil. En representació dels concessionaris ha intervingut Francesc Pua, gerent de Servisimó, que ha vaticinat una alta afluència de públic i vendes a l’edició d’enguany. També ha subratllat la major presència de cotxes híbrids i elèctrics al certamen per poder satisfer “la demanda creixent” d’aquest tipus de vehicles.

D’altra banda, el 9è Mercat del Vehicle d’Ocasió de Tàrrega tornarà a sortejar un premi de 2.000 euros entre tots els compradors amb la finalitat de promoure les vendes. A més, l’organització torna a endegar una intensa campanya de promoció a les xarxes socials per atreure més públic de la zona i de les localitats veïnes. Des de la seva recuperació, el certamen s’ha consolidat en el calendari firal de la capital de l’Urgell amb bona afluència de visitants i volum de vendes.

Infolleida