Tàrrega celebrarà una nova edició de la festa solidària “Posa’t la gorra” contra el càncer infantil

12/06/2019

Serà el diumenge 16 de juny al Parc de Sant Eloi i comptarà amb un ample ventall de propostes organitzades per l’AFANOC i entitats targarines

La tercera edició de la festa solidària “Posa’t la Gorra” contra el càncer infantil arribarà a Tàrrega el pròxim diumenge 16 de juny. El Parc de Sant Eloi serà una vegada més escenari d’aquesta iniciativa benèfica que organitza l’AFANOC per recaptar fons per a les famílies amb infants i adolescents que pateixen càncer. En aquesta ocasió la gorra ha estat dissenyada per Agatha Ruiz de la Prada i es pot adquirir per set euros a una vintena de comerços targarins.  

La festa començarà a les 10.30h del matí i oferirà un ample ventall de tallers lúdics i pedagògics, actuacions musicals, exhibicions esportives, i animació infantil. Les activitats estaran organitzades per l’AFANOC, i pel teixit associatiu de la capital de l’Urgell que un any més s’ha bolcat en aquesta festa.

Completarà la jornada un dels actes més significatius, la lectura del manifest, que estarà presentat per l’actor Jordi Miñarro, i anirà a càrrec de joves i adolescents que tenen o han tingut càncer, o que l’han viscut de prop. L’acte donarà així visibilitat a un nou projecte de l’AFANOC anomenat “Compartim”, el qual fa l’acompanyament a joves amb càncer.

Francesc García