Tàrrega desplega la banda ampla d’internet a Claravalls mitjançant un contracte amb l’empresa Lleida Wifi Networks

04/12/2017

Inversió de 3.085 euros per proveir la infraestructura de telecomunicacions, subministrar el servei als veïns i posar fi a les deficiències de connexió

L’Ajuntament de Tàrrega i l’empresa Lleida Wifi Networks despleguen aquesta setmana el servei de banda ampla d’internet al poble de Claravalls, nucli del terme municipal. Mitjançant un contracte de subministrament subscrit amb el consistori, Lleida Wifi Networks ha proveït i ha instal·lat els equips de telecomunicacions sense fil que proporcionaran banda ampla a Claravalls, tot garantint el 100% de cobertura a la zona. La inversió, xifrada en 3.085 euros, posa fi així a les deficiències de connectivitat que patia Claravalls. La infraestructura de telecomunicacions, de darrera generació, s’ha situat en un terreny de titularitat municipal situat als afores del poble. Ara es desenvoluparà una campanya informativa adreçada als veïns oferint-los la contractació de la tarifa que més s’avingui a les seves necessitats.

El servei inclourà el trànsit de veu, dades i canals de televisió, segons ha explicat Jorge Fernández, gerent de l’empresa subministradora. Per la seva part, el portaveu dels veïns de Claravalls, Pere Ramon Pont, ha manifestat que el proveïment de banda ampla satisfà una vella reivindicació del poble. D’altra banda, la regidora de Turisme, Desenvolupament Rural i Pobles, Mireia Caus, ha afirmat que Claravalls gaudirà d’una connectivitat ràpida i moderna facilitant la igualtat d’oportunitats als nuclis de menys habitants. L’edil també ha afegit que amb aquesta inversió es genera més dinamització econòmica. Val a dir que la Regidoria de Serveis Municipals ha dut a terme treballs previs com l’excavació del sot on s’ha implantat l’antena, la construcció d’una plataforma de formigó i la connexió dels equips a la xarxa elèctrica.

Infolleida