Tàrrega modifica el recorregut de la Cavalcada de Reis, que culminarà a la plaça de les Nacions sense Estat

03/01/2019

El seguici de Ses Majestats Melcior, Gaspar i Baltasar estrenarà una carrossa amb un pessebre vivent

Les carrosses que portaran als Reis Mags d’Orient a Tàrrega ja estan preparades per la cavalcada del pròxim dissabte. A les 7 de la tarda, Melcior, Gaspar i Baltasar arribaran a la capital de l’Urgell, però no ho faran per on acostumaven. Les obres a la plaça Major de Tàrrega han obligat a la BAT, organitzadors de la cavalcada, a canviar el recorregut.

En no poder arribar fins a l’església de Tàrrega, la BAT ha preparat una nova carreta per fer l’adoració al nen Jesús, la qual no podem mostrar perquè volen que sigui una sorpresa.

El seguici, en què hi participaran més de 200 persones, estarà format per deu carrosses, un centenar de patges i cavalls i furgonetes plenes de regals. Durant la cavalcada, els reis repartiran una tona de caramels sense gluten, i aniran acompanyats de la música en directe dels Tambors de Diables BAT, Xaranga l’Alegria, Grallers de La Barra i l’Orquestra Mediterrània. També hi participaran els Motards de Tàrrega, i “Lo Tossino”, qui s’encarregarà un any més de recollir els xumets dels infants que ja es vulguin despendre d’ells.

Francesc García