Tàrrega promou una campanya ecològica per reduir la presència de plàstics d’un sol ús

30/05/2019

Iniciativa de conscienciació mediambiental que integra esforços d’un ampli ventall d’entitats i institucions

“No utilitzis plàstics d’un sol ús” és el nom de la campanya que el grup ecologista GEMA de Tàrrega ha impulsat amb la col·laboració de l’ajuntament i diverses entitats de la ciutat. La iniciativa té com a objectiu la reducció de plàstics d’un sol ús i conscienciar a la ciutadania per evitar la contaminació de l’entorn a causa de la proliferació de residus d’aquest material.

La campanya consta d’una desena d’activitats. La primera serà una plantada d’arbres a l’Escola Àngel Guimerà, que tindrà lloc el 5 de juny coincidint amb el Dia Mundial del Medi Ambient. També es preveu una visita a l’abocador comarcal el dia 8, un taller de ioga el 9 de juny, i una xerrada sobre el canvi climàtic, el dia 13. La campanya culminarà el dia 15 de juny amb una jornada ecològica a la plaça de les Nacions Sense Estat.

Aquesta iniciativa també tindrà presència a les xarxes socials de GEMA on ja s’ha publicat un vídeo de sensibilització editat per La Soll, el qual també es podrà veure a les sales de cine de Circuit Urgellenc.  

Francesc García