Tàrrega s’omplirà d’humor del 10 al 12 d’octubre amb el primer “Lo Memefest”

16/09/2019

L’acte central tindrà lloc dissabte 12 amb l’actuació de sis monologuistes de l’Stand Up Comedy Català

El primer festival de l’humor de Ponent tindrà lloc del 10 al 12 d’octubre i es farà a Tàrrega. L’Associació Agrat ha impulsat aquesta iniciativa que sota el nom “Lo Memefest” portarà fins a la ciutat un programa amb 11 activitats amb l’humor com a eix principal. L’acte central serà “La nit dels monòlegs”. La cita tindrà lloc dissabte a les 22.30h a l’Espai MerCAT i comptarà amb l’actuació de sis monologuistes de l’Stand Up Comedy Català, com Joel Diaz o Esther Gimeno.

Durant aquests dies també es duran a terme tallers d’improvisació a càrrec de l’Escola Cruma, la inauguració d’una exposició temàtica sobre el món del mem i les xarxes socials, un vermut tertúlia sobre els límits de l’humor i la projecció d’un clàssic de l’humor com és “La Vida de Brian”.

Les entrades per la Nit dels Monòlegs es poden adquirir des d’aquest dilluns per cinc euros a través del web AgatTickets. També s’ha posat a la venda un pack de 15 euros per col·laborar amb l’organització que inclou més avantatges. El festival compta amb el suport de l’Ajuntament de Tàrrega i altres entitats i associacions del territori.

Francesc García