Tombs Creatius celebra el 20è aniversari amb una gran festa

13/10/2018

Amb el nom de "recrea't", la festa ha barrejat jocs de carrer, actuacions de fira i música

 

Tombs Creatius ha celebrat el 20è aniversari amb una gran festa oberta a tothom i que, sota el nom de “Recrea’t”, ha barrejat jocs de carrer, actuacions de fira i música. La companyia d’arts de carrer de Bellpuig, però, no ha commemorat aquesta efemèride sola sinó que a la festa hi ha convidat fins a 11 companyies d’arreu de Catalunya i també de l’estat espanyol, amb les que han compartit vivències al llarg d’aquestes dues dècades.

 

L’objectiu de la festa no ha estat cap altre que jugar i passar-ho bé. Els més petits i els, no tant petits, han pogut gaudir i posar a prova el seu enginy amb els diferents jocs de carrer fets amb fusta i materials reciclats o fer volar la imaginació creant diferents estructures. Al recinte de les piscines s’hi ha situat les actuacions de fira on els participants han descobert nous mons dins espais, molt reduïts.

 

S’ha arribat als 20 anys però el motor que fa moure Tombs Creatius no s’atura i, per aquest motiu, ja estan preparant nous projectes. Entre ells hi ha una coproducció amb Bèlgica, una investigació amb jocs en una instal·lació col·lectiva i una experiència amb el món de la il·lustració.

Anna Berga