Torna el Let’s Clean Up Europe a l’Urgell

24/11/2021

En aquesta ocasió per la zona del motocròs i el Tossal del Mor de Tàrrega

En el marc de la Setmana Europa de la Prevenció de Residus, el consell de l'Urgell, el Consorci per a la Gestió dels Residus Urbans de l’Urgell, Urgell Net SA i l’ajuntament de Tàrrega organitzen una nova acció del Let's Clean Up Europe, amb l'objectiu de conscienciar la societat sobre la gran quantitat de residus que llencem de forma incontrolada a la natura.

L'acció de neteja mediambiental tindrà lloc el pròxim diumenge dia 28 de novembre a l'entorn de la zona del motocròs, el Tossal del Mor i  Mas d'en Colom de Tàrrega. Els voluntaris que vulguin participar-hi s'han d'inscriure prèviament en aquest link. Tots els inscrits rebran bosses per a la recollida dels residus i guants de protecció individual.

La ruta, organitzada per Ruralejant, és d'uns 5 km de recorregut circular amb sortida i arribada a Mas d'en Colom. La sortida tindrà lloc al voltant de les 9 del matí. 

Com a novetat, al finalitzar l’activitat es farà una visita guiada a Mas d’en Colom - Casa Borges, que recentment ha estat restaurada per la família Pont del Grup Borges.

 

Redacció - SEGRE / Foto: Consell Comarcal de l'Urgell