Torrons Vicens presenta nou novetats, algunes en col·laboració amb Marc Ribas i Albert Adrià

12/10/2019

El Torró de Cervesa Inèdit i el Torró de Tiramisú s'incorporen a la línia 'Adrià Natura'

Torrons Vicens, la firma artesana d’Agramunt que elabora torrons des de 1775, presentarà demà a la Fira del Torró d'Agramunt nou propostes inèdites i creatives per aquest Nadal que tornen a revolucionar el món del torró. Són nou propostes que destaquen pel seu caràcter innovador i per la selecció d’ingredients de qualitat, característiques que consoliden Torrons Vicens com a referent mundial del sector del torró. 
 
Les novetats d’aquest any són el resultat d’una exhaustiva tasca d’investigació culinària i una elaboració que s’ha guiat pels sòlids principis de la marca: innovació, creativitat, artesania i tradició.
 
Albert Adrià torna a tenir un clar protagonisme aquest Nadal. El reconegut xef i pastisser ha creat juntament amb torrons Vicens dues de les noves varietats: el Torró de Cervesa Inèdit i el Torró de Tiramisú. Dos torrons que s’inclouen a la línia Adrià Natura, el projecte conjunt de la marca i el xef, i que sorgeixen de la combinació perfecta entre la tradició artesana del mestre torronaire Àngel Velasco i els coneixements d’innovació i d’alta cuina d’Albert Adrià.

El Torró de Cervesa Inèdit
Aquest torró està elaborat a partir d’una “ganache” de xocolata blanca i Cervesa Inèdit d’Estrella Damm, recobert d’una fina capa de xocolata amb llet. La dolçor de la xocolata fa una simbiosis perfecte amb l’amargor i els tocs cítrics de la Cervesa Inèdit.

El Torró de Tiramisú
Està preparat a base d’un farcit de mascarpone, ou i marsala que descansa sobre un pa de pessic banyat amb cafè i licor de marsala. Tot això està recobert d’una fina capa de xocolata blanca i cafè empolvorat amb cacau. Es tracta d’una adaptació d’un popular postre convertit en un deliciós torró.

Un Torró Picant signat per Marc Ribas i moltes altres novetats
Aquest Nadal, Torrons Vicens també presenta una nova creació elaborada amb el xef i presentador de Cuines i Joc de Cartes, Marc Ribas. D’aquesta col·laboració ha sorgit un torró diferent, especial i innovador: el Torró Picant. Aquesta recepta combina una cobertura de xocolata amb un 75% de cacau amb un còctel picant, tabasco i un toc de sal. Un contrast de sabors i textures amb un resultat espectacular. 

Sis novetats pròpies amb molta història
Torrons Vicens proposa també sis novetats 100% elaboració pròpia. Prenent de referència el Torró Història, un cremós d’ametlla amb galeta inspirat en la recepta original de la pastisseria Prats-Fatjó de Barcelona on el Mestre Torronaire Àngel Velasco va treballar en els seus inicis. Seguint la línia dels cremosos d’ametlla, aquest any s’incorporen dues novetats: 
- El Cremós d’Ametlla amb Festucs i Sal, que combina la textura cremosa amb el cruixent del festuc equilibrant la dolçor amb un toc salat. 
- El Cremós d’ametlla amb nous de macadàmia i xocolata, que afegeix un punt d’amargor del cacau que combina a la perfecció amb el sabor de la nou de macadàmia.

D’altra banda, també s’incorporen a l’extensa gamma de productes de Torrons Vicens: 
- Tou d’Ametlla amb Taronja. Es tracta d’una evolució més del tradicional torró tou amb un toc cítric.
- Cruixent de Coco, que està fet a partir d’una base de cereals, coco i xocolata que destaca per la seva textura cruixent. 
Praliné de Torró d’Agramunt amb Xocolata a la Pedra, que combina dos dels sabors més tradicionals i característics d’Agramunt.
Torró de Maduixes amb Nata, una adaptació d’un postre tradicional de la nostra gastronomia.




Infolleida