Torrons Vicens torna a portar la innovació al límit amb les novetats d’aquest any

04/10/2019

La firma comptarà amb la presència de Marc Ribas i Alfredo Machado durant el transcurs de la Fira del Torró i la Xocolata a la Pedra d'Agramunt, els dies 12 i 13 d'octubre

L’empresa agramuntina Torrons Vicens descobrirà les seves novetats d’aquest Nadal a la Fira del Torró d’Agramunt el cap de setmana del 12 i 13 d’octubre. La firma aposta un any més per la innovació i presentarà les creacions del Xef Albert Adrià i del Xef i presentador del programa Joc de Cartes de TV3, Marc Ribas, entre moltes altres novetats.

Durant el transcurs de la fira, es comptarà amb la presència de Marc Ribas i també amb Alfredo Machado, pastisser del restaurant Tickets Bar del grup El Barri d’Albert Adrià.

La presentació de Marc Ribas es durà a terme el dissabte a les 13.00 hores del migdia i seguidament, el cuiner ensenyarà a fer un gelat de xocolata i presentarà el seu nou Torró Brutal elaborat amb xocolata a l'Aula del Gust.

Diumenge a les 12.30 hores Alfredo Machado oferirà la xerrada 'La creativitat dels torrons', mostrant després l'aplicació dels torrons a l'univers de les postres i les últimes novetats de la temporada 2020 de Torrons Vicens. 
Infolleida