Tot a punt per rebre als Reis Mags d’Orient a Tàrrega

03/01/2018

Com a principal novetat, les tres carrosses dels reis arribaran amb música

A Tàrrega ja enllesteixen els darrers preparatius per a l’arribada dels Reis Mags d’Orient aquest pròxim divendres. Serà a les 7 de la tarda i aquest any ho faran pel carrer Sant Pere Claver. Des d’allà recorreran els carrers del centre de la capital de l’Urgell fins a arribar a la plaça de l’Ajuntament, on faran l’adoració al Nen Jesús i adreçaran els seus discursos als targarins i targarines. Com a principal novetat, la carrossa amb l’estel anirà a amenitzada amb el grup targarí “HerMajesty”, i les carrosses dels tres reis també portaran música.

El grup de Teatre Bat, amb la col·laboració de l’Ajuntament, s’encarrega un any més d’organitzar la cavalcada de reis de Tàrrega, que enguany compta amb un total de 10 carrosses. El cavallet de fusta, el Mississippí, el bosc de les fades o el circ són algunes de les més esperades pels petits. Pel contrari, el tren amb el carbó és la que cap nen vol que passi per casa.

Els reis repartiran 1.000 quilos de caramels i aniran acompanyats de més d’un centenar de patges, furgonetes i carrosses plenes de regals, i les actuacions en directe de Batbatuka. També els acompanyaran els Motards de Tàrrega i Lo Tossino. Aquest últim serà l’encarregat de recollir els xumets dels nens i nenes que es vulguin desprendre d’ells.

Francesc García