Tres persones han mort en un accident a la C-53 a la Fuliola

10/03/2023

Amb aquestes víctimes, són 29 les persones que han mort en accident de trànsit enguany a la xarxa viària interurbana de Catalunya

El Servei Català de Trànsit informa que aquesta matinada s’ha registrat un sinistre viari mortal a la C-53 a l’altura del punt quilomètric 129 a la Fuliola (Urgell) en sentit Balaguer.Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís a les 01.59 h.

Per causes que encara s’estan investigant, s’ha produït una col·lisió per envestida entre un tot terreny i un camió.  A conseqüència de l’accident, han mort els tres ocupants del tot terreny: el conductor (42 anys) i el passatger posterior (45 anys), ambdós del País Basc, i el passatger davanter (28 anys), veí de Castellserà. El conductor del camió ha resultat il·lès.

Arran de la incidència, s’han activat vuit patrulles dels Mossos d’Esquadra, quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat i dues unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM)

Quant a l’afectació viària, s’ha tallat la via en tots dos sentits de la marxa i la circulació s’ha restablert finalment a les 05.10 hores.

El Servei Català de Trànsit recorda que el SIAVT (Servei d'Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit) es troba a disposició dels familiars i afectats per sinistres de trànsit els 365 dies de l’any per oferir-los un servei d'orientació i informació sobre els tràmits després del sinistre, conèixer els recursos existents, rebre informació sobre els drets que els reconeix la legislació vigent i el suport psicològic davant d’un sinistre de trànsit. S'hi pot contactar mitjançant el telèfon gratuït 900 100 268 i a través del web victimestransit.gencat.cat.

 

InfoLleida | Foto: ACN Anna Berga