Un espectacle teatral encén l’enllumenat de Nadal a Tàrrega

01/12/2018

Creat per la companyia Emilia Gargot en una iniciativa impulsada per Foment Tàrrega

Amb l’espectacle “L’Atrapallums”, Tàrrega ha obert l’enllumenat de Nadal i ha donat la benvinguda a les festes a la ciutat. La companyia Emilia Gargot, sorgida a partir del Postgrau de Creació en Arts de Carrer de FiraTàrrega, ha estat l’encerregada de portar aquest espectacle fins a la plaça del Carme. Interpretat per una de les actrius del Club Super 3, el muntatge ha volgut transmetre al públic la il·lusió per l’arribada del Nadal.

Foment Tàrrega ha estat qui s’ha encarregat d’impulsar aquesta iniciativa que anys enrere ja s’havia fet a la capital de l’Urgell, i que ara es vol convertir en una tradició com en moltes ciutats. A més d’aquesta acció, l’entitat que aplega més de 150 comerços de Tàrrega prepara un ample programa d’activitats per aquestes festes .

 Una vegada més, el lloguer dels llums de Nadal va a càrrec dels mateixos establiments i veïns que hi col·laboren, mentre que del consum se’n fa càrrec l’Ajuntament de Tàrrega. Com a novetat, la Diputació de Lleida ha assumit part dels costos de la instal·lació de l’enllumenat.

Francesc García