Uns 77 alumnes de l'institut Alfons Costafreda es graduen amb unes autoorles

10/07/2020

L'institut Alfons Costafreda de Tàrrega, que dijous va organitzar dues festes de graduació perquè els seus 122 alumnes de quart d'ESO i segon de Batxillerat "tinguin la festa de comiat que es mereixen i no hagi de ser telemàtica i de manera virtual", segons va explicar a SEGRE el director del centre, Jordi Capdevila. El format de la cerimònia, que es va organitzar al càmping municipal de la capital de l'Urgell, va ser una alternativa a la cancel·lació de les orles a causa de la crisi sanitària i les mesures de seguretat actuals.

La primera celebració, que va tindre lloc el dia 2 de juliol i es va tornar a repetir el dia 9 de juliol, va ser per als 77 escolars que han finalitzat l'ensenyament obligatori. Així, el pròxim 16 de juliol ho serà per als 45 alumnes de Batxillerat que aquest divendres hauran acabat la selectivitat.

Els participants van accedir al recinte mitjançant un cotxe per alumne i família. Durant la festa de celebració, es va projectar un audiovisual acompanyat pels discursos dels tutors i la direcció del centre, a més d'imatges del pas dels alumnes per l'institut.

InfoLleida