Vermut cooperatiu per apropar l’economia social i solidària als joves de l’Urgell

23/11/2021

L'acte va tenir lloc a La Soll i va acollir més d’una vintena de persones

El consell de l'Urgell i Ponent Coopera van organitzar dissabte passat un vermut cooperatiu a Tàrrega amb l'objectiu d'apropar el cooperativisme i l'economia social i solidària als joves de l'Urgell i identificar l’interès d’aquests en emprendre en el marc de l’ESS. El vermut va tenir lloc a La Soll i va acollir més d’una vintena de persones.

L’activitat va comptar amb la participació de tres cooperatives impulsades per joves de diferents àmbits per tal de mostrar diferents realitats empresarials i territorials. D'aquesta manera, les persones participants van poder conversar i conèixer de més a prop aquestes iniciatives, que representen una alternativa en la societat actual.

En concret, a la taula rodona hi van participar Quàlia, cooperativa especialitzada en l'àmbit del lleure i l'educació; La Boqueria, cooperativa d'arquitectura, i Obrint Portes, cooperativa de rehabilitació d'immobles mitjançant masoveria urbana. Des de Ponent Coopera es va fer una introducció al cooperativisme i l'economia social i solidària i l’acte va acabar amb un vermut popular per tots els assistents.

Segre-Nova Tàrrega / Foto: Ponent Coopera